Anne Lempinen Suomalaisten asialla

Huikea Kiemunki, vai onko sittenkään....

Huikea nainen, sanoo Hirvisaarikin ja kyseessä on siis Terhi Kiemunki. Mikäköhän hänestä joidenkin mielestä tekee niin huikean, siinä onkin ihmettelemistä. Onko se nyt niin vaarallista, jos kaikki lapset eivät olekaan niitä tulevia ISIS-taistelijoita, tai se, että edes kyseisten lasten vanhemmat eivät ole sitä äärilaitaa, mitkä elävät joka ikisen koraanin kirjaimen mukaan. Toisekseen yksikään lapsi ei ole tehnyt itse vielä mitään valintoja, joten taho on kyllä väärä, mihin Kiemunki ivansa kohdistaa. Suorastaan ihmeellistä, että hän vetää herneitä nenään siitä syystä että kaikki muslimit eivät olekaan niin ahdasmielisiä, kuin heidän monella taholla väitetään olevan. Virpominen ei suorastaan kuulu heidän tapoihinsa, mutta lapset ovat lapsia. Melkoisen omituinen oli Kiemungin harmittelu siitäkin, että ei ollut virpojille jakaa kondomeja. Mitäpä mieltä niitä nyt tuollaisessa yhteydessä olisi ollut jakaakaan, vaan jos intoa piisaa, niin menisi jakamaan niille maahantulijoille, mitkä ovat tänne tulleet yhtenä vyörynä. Yksi tehokas ehkäisyväline tarvittaisiin jo siihen, että ei tänne voisi tulla rajan yli ilman mitään valvontaa, eli ehkäistäisiin ilman perusteltua syytä tänne tuleminen.

On se ihmeellistä, kun Kiemunki ei voimallisemmin ole puuttunut siihen, miten Suomessa päästettiin maahantulo hallitsemattomaan tilaan, vai vaarantaakohan sellaiseen puuttuminen työpaikan eduskunnassa, tiedä sitä, vaikka niin olisikin, että avustajan tehtävä vaarantuisi. Kun terrori-iskuja maailmalla tapahtuu, huokailee harmista moni maahanmuuttajataustainenkin, koska niin se vaan menee, että kun ISIS iskee, vihamielisyys maahan jo kauan sitten muuttaneitakin kohtaan lisääntyy, vaikka kuinka olisivat ihan työtä tekevää väestöä ja tänne sopeutuneita. Muutenkin on koko touhu mennyt huuteluksi, eikä kyse ole aina laisinkaan mistään terveestä maahanmuuttokriittisyydestä.

Ehdottomasti tulisi ehkäistä epätervettä maahanmuuttopolitiikkaa. Liian usein tässä on joutunut kuulemaan ja lukemaan, miten paljon Suomeen tarvitaan maahanmuuttajia ja jos pääpaino on sanalla tarvitaan, niin kyse ei ole mistään solidaarisesta auttamisen tarpeesta, vaan ihan jostain muusta. Jos maahanmuuttajia tarvittaisiin työvoimaksi, silloin olisi kyseessä työperäisen maahanmuuton tarve. Kyseessä nyt kuitenkin on ollut tiettyjen tahojen bisnesvainun aiheuttamasta tarpeesta. Tietyt bisnekset hyötyvät siitäkin, kun ihmisiä on majoitettu odottamaan turvapaikkapäätöstä, myönteistä tai kielteistä. Täällä nyt kun on kuitenkin väkeä, mitä lennätetään pois ja on niitä, jotka piiloutuvat välttyäkseen poistamiselta, joita eräskin piispa Mäkinen haluaisi piilotella kirkon suojiin. Ei siis minkäänlaista tolkkua koko  meiningissä. 

Jos tänne tulevien vastaanottamisessa pysyttäisiin kohtuudessa ja pyrittäisiin karsimaan ongelmat, sekä poistamaan ongelmatapaukset, niin selviydyttäisiin vähemmillä ongelmilla, mikä nyt vaikuttaa jonkin verran jo tajuntaan menneenkin, joskin liian myöhään. Syynsä on siinäkin, että Suomeen on pyrkijöitä riittänyt, tosin moni tulija on myös pettynyt. Suomea on markkinoitu tehokkaiden markkinaoppien tavoin ikäänkuin yhteiskunta olisi jokin tuote, tai paremminkin palvelu, mikä ei sitten kuitenkaan olekaan ihan sitä, mitä on annettu ymmärtää. 

Niin... jotta jospa Suomen ns. "huikeat"  naiset, kuten myös miehetkin, kohdistaisivat ilveensä niille tahoille, mitkä maahanmuuttopolitiikkaa ovat useita vuosia ohjastaneet. Rasismia meillä ei juurikaan ole ollut, mutta nyt sitä taitaa jo olla, kun pilkan kohteeksi joutuvat jo lapsetkin. Se on seurausta pitkälti siitä, miten maahantulijoihin on suhtauduttu, miten rajat ovat olleet kaikille avoinna, miten täällä on moni taho tehnyt bisnestä ja bisneksen vuoksi puoltanut liian vapaata maahan tuloa. Tienaa tietyt tahot siitäkin, kun vastaanottokeskuksissa odottavat päätöksiään nekin, joille se on kielteinen. 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen

Vaikka miten päin asian ajattelee ja sekin on tiedossa, mikä on Hirvisaaren tyyli, niin eipä tämä nyt niin kovin relevantilta kuulosta.

JAMES HIRVISAARI PUOLUSTI TERHI KIEMUNKIA – KESKUSTELU LEIMAHTI LIEKKEIHIN KORPORAATIOSSA

http://www.radiorock.fi/#!/post/56fcd2b48573d70300ccbe9f

Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen

Rotuvihapuolue oletettavasti seuraava puoluetulokas, mikä koostuu henkilöistä, joille riittää vastustamisen ja/tai halveksunnan aiheeksi jo se, että ei ole kantasuomalainen, eikä enää ole väliä, onko kohteena lapsi tai aikuinen, eikä ole ehta kantasuomalainen.

Meillähän ei aitoa rasismia sanan varsinaisessa merkityksessä ole ollut, mutta kenties sitäkin tulee vielä ilmenemään ja syyksi riittää alkuperä ja ihon väri. Nyt saa lukea sosiaalisesta mediasta että maa on täynnä niitä, joita ei ole tänne kutsuttu, mutta eipä kannattaisi unohtaa niitä tahoja, mitkä ovat toitottaneet, kuinka paljon tänne TARVITAAN maahanmuuttajia. Niille tahoille voisi vastuuta langettaa vallitsevista olosuhteista, eikä näyttää moukkamaisuutta takertumalla muutamaan virpojaan, joilla ei ikänsä puolesta ole ei osaa, ei arpaa.

http://demokraatti.fi/vartiainen-haluaa-lisaa-maah...

http://www.mtv.fi/uutiset/mielipiteet/nettivieraat...

Olisikohan jotain keskusteltavaa vaikka Vartiaisen ja Stubbin kanssa maahanmuuton tarpeesta, eikä siinä vielä kaikki tarvetta puolustelevat. Toki tänne moni pyrkii, kun on jo kauan annettu ymmärtää, että otetaan ilomielin vastaan, eikä sosiaaliturvastakaan ole annettu huonoa kuvaa.

Täällä pitempään asunueet maahanmuuttajatkin sen ymmärtävät, että Sipiläkin tekee politiikkaa, kuten koko hallitus, että rehellinen yrittäminen ei kannata, töitä ei kaikille ole, eikä "kotoutumisen" jälkeen elämä täällä ole sen auvoisempaa, kuin suomalaistaustaisillakaan köyhillä. Sehän nyt on selvää, että halpatyövoimaa tänne halutaan.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kuplettilaulaja Tatu Pekkarista mukaellen, Terhin on perinyt jo kaakinpuu ja puolue on puhdas eikös juu!

Toimituksen poiminnat