Työttömyyskorvauksen leikkaus Lindströmin aikaansaannos

Luin Lindströmin blogia tänään ja täytyypä todeta, että kaukana on ministerin ajatuksen työttömän tilanteesta. Vielä kehuja vailla näytti olevan, mutta ei niitä työttömiltä tule saamaan, sitä on turha odottaa. Eipä tule saamaan ääniäkään seuraavissa vaaleissa työttömiltä, eikä vähänkään työttömyysuhan alla olevilta, näin uskon vakaasti.

Ei se oikein riitä, että on hirmuinen hinku saada työttömät mukaan työelämään silleen ministi, kuten nyt on vaatimukset, koska kyllä se työn todellinen tarve perustuu siihen, että sillä kohennettaisiin elintasoa, eikä tarvitsisi roikkua missään sosiaaliluukuilla siinä ohessa. Jos se työ olisi vaan niin kovin herkkua, niin kyllä Jarppa varmaankin ihan itse hakisi monta ”kivaa” pikkupätkätyötä ja lopettaisi huuhailemisen Arkadianmäellä.

Se nyt vaan on tosiasia, että mitkään temppuilut eivät ketään onnelliseksi tee, eikä niillä toimeentulo kohene, joten miksi täytyy lisätä ihmisten ahdistusta ja pahoinvointia, kun loppupeleissä se kuitenkin käy kalliimmaksi. Liikaa kun istuu samassa seurassa Vartiaisen kanssa, niin alkaa sitä taannoin työttömäksi jäänyt paperimieskin näköjään kitkemään rikkaruohoja varsin pakkoliikkeisesti ajattelematta yhtään sen pitemmälle.

Tiedoksi vaan Lindströmille, että iskee se burnout työttömäänkin, kun joutuu hakemaan olematonta, sinnittelemän rahahuolien kanssa ja vastaanottamaan erinäisten medioiden julkituomaa halveksuntaa. Siis eihän tässä todellisuudessa ole kyseessä mikään työllistymisen edistäminen, vaan raaka työttömyysturvan leikkaus.

Kelan tukiin oikeutetut EU-alueen ulkopuolelta pakolaisina tai muina ei-työperäisinä maahan tulleet ovat kasvaneet vuodesta 2004 vuoteen 2016 määrältään 125 334 henkilöllä. Kasvua on tapahtunut yli 2 000 prosenttia. Onhan se mahdollisuus ministerillä kokea onnistumisen iloja kotouttamisen rintamalla, kun siltä ryhmältä ei mistään rahoista oteta ”sakkomaksua” siitä, jos ei löydä olematonta työpaikkaa tietyin väliajoin. Tosin johan turvikset tovi sitten Kouvolassa vastaanottokeskuksessa osoittivat mieltä, kun eivät saa mielestään tarpeeksi rahaa, joten mitäköhän sekin kertoo tulevaisuudesta. Niille täytyy riittää rahaa ja säästettävä on vaikka tahtomattaan työttömänä olevien kantasuomalaisten korvauksia leikkaamalla.

Lindströmille terveisiä, että otappa selvää, kuinka vähällä rahalla työttömät joutuvat sinnittelemään, kuinka toimii verotus ja kuinka olemattomaksi jää taloudellinen hyöty näistä miniduuneista, joita ei tosin edes ole saatavilla. 

lempan
Perussuomalaiset Lohja

Tavallinen tasamaan tallaaja ilman poliittisia meriittejä, tosin jäsenkorttia kannan periaatteesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu