Pian vuosi vaihtuu – parempaa uutta vuotta toivotaan

Tulevaa uutta vuotta vaan teillekin valtiomiehet ja valtionaiset, tai valtiohenkilöt, mitä nyt sitten haluattekin olla, siihen katsomatta. Uutta vuotta hallitukselle, jonka haihtumisen hetkeä merkittävä määrä kansalaisia jo laskeskelee. Uutta vuotta kansanedustajille, tosin siihen olisi pyrkiminen, että seuraavaksi valittaisiin Suomen kansalle edustajat, eikä lainkaan mitään koko maailman pelastajia.

Parempaa Uutta Vuotta Suomen kansalle ja muistetaan nyt se, että mikään ei paremmaksi muutu, jos emme itse siihen osaltamme vaikuta. Kulkekoot keisarit uusissa vaatteissaan, kunnes totuus heidät tuuppaa raitilta, vaan pidetään oma nuttu kuosissa ja puhutaan totuuden sanoja turuilla ja toreilla, koska ei ole muita oikeita vaihtoehtoja. Totuuden puhujat tuomitaan, mutta siitä ei ole varaa välittää, kun melko suuri osa kansastakin on harhaan johdettu. Harhaanjohtomedia on luonut ihan omat vääristyneet käsitteet, mitkä vievät todellakin harhaan natsitteluineen ja äärioikeisto käsitteineen.

Puheenaiheita revitään muutenkin, vaikka mistä, kuin myös savuverhoaiheita eduskunnalle ja eduskunnassa. Joka ikinen hipaisu on tietylle porukalle niin Me Too kampanjan aihetta, että ei vaan puheenaiheeksi nousisi ne rankemmat tapaukset, kuten raiskaukset, joiden lisääntymisen syy ei liene kenellekään epäselvä. Tosin siinä tapauksessa, jos laki olisi muutenkin kaikille sama, jokainen raiskaus ja lähentely voitaisiin käsitellä yhtä seikkaperäisesti, kuin vähäisemmätkin kotimaiset tekoset, niin hyödyksi tämä kääntyisikin kenties. Siis itse häirintäasian ruotiminen ei olisi ollenkaan huono, jos vaan siinä tosiaankin olisi keskustelussa mukana myös räikeimmät seksuaaliset häirinnät ja rikokset.

Työttömät saivat joululahjan, mitä sitäkin on yritetty selittää parhain päin, vaan ei se onnistu. Jos et töitä saa, et työttömyyskorvaustasikaan täytenä saa, mutta vaikeaa se on työllistyä, kun ei niitä työpaikkoja ole tarjolla riittävästi, saati jotain ripetuntimääriä. Aktiivitoimet ovat syvältä, koska työttömän näkökulmasta ainoa oikea vaihtoehto olisi päästä ansiotyön syrjään kiinni, millä tienata oman ja mahdollisesti perheensä elannon. Kysyttäisiinkö vasemmistolta, onko linja selkeä, miten vähävaraisten asemaa parannettaisiin. Taitaa sieltä rivien välistä kuulua laulua, kuinka kaikki maailman kansat on veljet keskenään, mutta merkitys lienee entisajoista muuttunut ja unohtunut alipalkatut ja palkattomat. Eivät nämä tänne tulevat ole mitään Kunta Kinte tyyppiä, eikä edes alueiltaan heikommassa asemassa oleviakaan, mutta niille puolustajia löytyy, vaan saanen olettaa, vähenevässä määrin.

Meillä on oma kulttuuri uhattuna, eikä tässä omassa kulttuurissa ole mitään sellaista vikaa, miksi sitä ei kannattaisi puolustaa. Mitä tekee vihervasemmisto, muuta kuin kuuluttaa, meille mahtuu, mutta eivät he kustannuksia omasta lompakostaan kaivele ja kovin vaikeaa tuntuu olevan ymmärtäminen, miksi kantasuomalaiselta vähävaraiselta täytyy vielä leikata, vaikka kieroudella, kuten nyt ns. aktiivimallissa. Miksiköhän betoniporsaista ja ajoittaisista katujen sulkemisista ei enemmälti puhuta ja pöyristellä kyseistä tarvetta? Ehkä sen keskustelun myötä olisi pakko myöntää tosiasia, että mitä tahansa voi milloin tahansa tapahtua, kun emme tiedä, mitä kaikkea porukkaa tänne on tullut muka pakolaisina.

Sanotaan, että täytyy osata rakastaa ensin itseään, jotta pystyy rakastamaan muita. Vaan jos kenelle on tämä maa ja tämä kansa rakas ja lähellä sydäntä, niin leimakirves heilahtaa toisesta leiristä. Meillä riittää maailmanhalaajia siinä määrin, että väkisinkin tulee mietittyä, mikä on heidän mieltymyksensä ja visionsa, koska he suorastaan hyökkäävät kotimaataan arvostavia kohtaan. Lisäksi on tahoja, jotka haluavat tehdä maahanmuutolla rahaa harvojen pankkitileille, mikä ei ole kansan etu, ennemminkin pois otettu osa. Inhimillinen ihmisyys on kaukana siitä, kun osa oman kansan hyvinvoinnista uhrataan monikulttuurisuuden alttarille, eikä se monikulttuurisuuskaan ole muuta kuin korulausahdus tiettyjen tarkoitusperien pyhittämiselle.

Kun siirrymme vuodelle 2018, jätetään pelot, sekä harhaluulot pois ja lähdetään sille tielle, että tähän maahan saadaan sellainen arvojohtajuus, joka kunnioittaa omaa kansaa, kansan tarpeita, hyvinvointia ja turvallisuutta.

 

lempan
Perussuomalaiset Lohja

Tavallinen tasamaan tallaaja ilman poliittisia meriittejä, tosin jäsenkorttia kannan periaatteesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu