Ei enää pakolaisvyöryä Suomeen

Ainakin kaksi linjaa, tai sanotaan erilaista syytä on olemassa myönteiselle suhtautumiselle maahanmuuttoon ja jopa jälleen uhkaavalle maahan vyörylle, vaikkakin kaikki maahanmuuttomyönteiset ovat olevinaan tässä asiassa yhtä konsensusta, tosin ajan kanssa saattaakin paljastua yksimielisyyden harhakäsitys. Eipä oikein jaksa uskoa, että vihreät ja vasemmisto saisivat mitään taloudellista hyötyä, kuten erinäisiä bisneksiä pyörittävät ovat saaneet, eikä järkeen sovi sekään, että vihervasemmisto peräänkuuluttaisi työvoiman tarvettakaan, mikä tosin muillekin on halpatyövoiman tarvetta, joskin suurilla kustannuksilla. Ne kustannukset vaan eivät tunnu hallitusta haittaavan, kun vielä on yritystä leikata kantaväestöltä ja nimenomaan niiltä, joilta ei olisi varaa enää vähästä ottaa.

Muuta syytä en vihreitten ja vasemmiston maahanmuuttomyönteisyydelle näe, kuin sen, että maahantulijoilla kyseiset puolueet uskovat nostavansa omaa kannattajakuntaa. Vähiin ne kannattajat nykymenolla jäävätkin, joten jollain täytyy ratsastaa ja lieneekö unelma siitä, että matalapalkkaiset muualta tulleet antaisivat jossain vaiheessa kannatuksensa ja äänensä näille puolueille. Johan on ollut havaittavissa joissakin mielenosoituksissa niin sanottua monikulttuuristumista, mikä ei nyt vielä ole aiheuttanut suurempaa kaaosta, mutta odotellaan mielenkiinnolla….

Ihan heti ei mamutaustaisten poliittinen herääminen tapahdu, koska palvelu pelaa markkinoinnista lähtien, eli sosiaaliturvaa mainostetaan kautta maailman, täällä palvellaan jopa arabiaksi, mutta koittaa sekin aika, jolloin palveluista on pakko tinkiä, siis mikäli ei ennen seuraavaa vyöryä useammilla päättäjillä järki herää. Kuvitellaan kuitenkin tilanne, että jokin puolue muuttuisi monikulttuuriseksi enemmänkin kuin yhden tai kahden ”mannekiinin” verran. Jo vain taitaisi kansallismielisyys herätä jopa odottamattomilla tahoilla, eikä nykyinen totuuksien puhuminen olisikaan enää vihapuhetta, vaan ”meille mahtuu” saattaisi täyttää vihapuheen kriteerit, kun nyt haikailtu halpatyövoima, mistä tosin vain harva työllistyy, nousisi kapinaan tätä yhteiskuntaa vastaan.

Kyllähän luulisi olevan kaikille suomalaisille selvää, miten pieni ja velkainen Suomi on ja että ei kannattaisi elättää kaikkia mahdollisia ”turisteja” edes turvapaikkakäsittelyn aikaa, kun sellaiseen ei ole varaa, eikä sillä todella hädänalaisia pystytä auttamaan. Nyt onneksi alkaa monissa maissa totuus valkenemaan, mutta siinä ei Suomi ikävä kyllä ole edelläkävijä.

 

lempan
Perussuomalaiset Lohja

Tavallinen tasamaan tallaaja ilman poliittisia meriittejä, tosin jäsenkorttia kannan periaatteesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu