Anne Lempinen Suomalaisten asialla

Ei enää pakolaisvyöryä Suomeen

Ainakin kaksi linjaa, tai sanotaan erilaista syytä on olemassa myönteiselle suhtautumiselle maahanmuuttoon ja jopa jälleen uhkaavalle maahan vyörylle, vaikkakin kaikki maahanmuuttomyönteiset ovat olevinaan tässä asiassa yhtä konsensusta, tosin ajan kanssa saattaakin paljastua yksimielisyyden harhakäsitys. Eipä oikein jaksa uskoa, että vihreät ja vasemmisto saisivat mitään taloudellista hyötyä, kuten erinäisiä bisneksiä pyörittävät ovat saaneet, eikä järkeen sovi sekään, että vihervasemmisto peräänkuuluttaisi työvoiman tarvettakaan, mikä tosin muillekin on halpatyövoiman tarvetta, joskin suurilla kustannuksilla. Ne kustannukset vaan eivät tunnu hallitusta haittaavan, kun vielä on yritystä leikata kantaväestöltä ja nimenomaan niiltä, joilta ei olisi varaa enää vähästä ottaa.

Muuta syytä en vihreitten ja vasemmiston maahanmuuttomyönteisyydelle näe, kuin sen, että maahantulijoilla kyseiset puolueet uskovat nostavansa omaa kannattajakuntaa. Vähiin ne kannattajat nykymenolla jäävätkin, joten jollain täytyy ratsastaa ja lieneekö unelma siitä, että matalapalkkaiset muualta tulleet antaisivat jossain vaiheessa kannatuksensa ja äänensä näille puolueille. Johan on ollut havaittavissa joissakin mielenosoituksissa niin sanottua monikulttuuristumista, mikä ei nyt vielä ole aiheuttanut suurempaa kaaosta, mutta odotellaan mielenkiinnolla….

Ihan heti ei mamutaustaisten poliittinen herääminen tapahdu, koska palvelu pelaa markkinoinnista lähtien, eli sosiaaliturvaa mainostetaan kautta maailman, täällä palvellaan jopa arabiaksi, mutta koittaa sekin aika, jolloin palveluista on pakko tinkiä, siis mikäli ei ennen seuraavaa vyöryä useammilla päättäjillä järki herää. Kuvitellaan kuitenkin tilanne, että jokin puolue muuttuisi monikulttuuriseksi enemmänkin kuin yhden tai kahden ”mannekiinin” verran. Jo vain taitaisi kansallismielisyys herätä jopa odottamattomilla tahoilla, eikä nykyinen totuuksien puhuminen olisikaan enää vihapuhetta, vaan ”meille mahtuu” saattaisi täyttää vihapuheen kriteerit, kun nyt haikailtu halpatyövoima, mistä tosin vain harva työllistyy, nousisi kapinaan tätä yhteiskuntaa vastaan.

Kyllähän luulisi olevan kaikille suomalaisille selvää, miten pieni ja velkainen Suomi on ja että ei kannattaisi elättää kaikkia mahdollisia ”turisteja” edes turvapaikkakäsittelyn aikaa, kun sellaiseen ei ole varaa, eikä sillä todella hädänalaisia pystytä auttamaan. Nyt onneksi alkaa monissa maissa totuus valkenemaan, mutta siinä ei Suomi ikävä kyllä ole edelläkävijä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Eihän sellaista ole sitten 1920-luvun nähtykään Suomessa. Silloin tuli itärajan yli 35 000.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Nämä rajan takaa tulijat pyrkivät sopeutumaan valtaväestöön ja onnistuivatkin siinä hyvin: ottivat suomalaiset nimetkin ja opettelivat suomen kielen. Ei syntynyt venäläiskaupunginosia.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Joo, eikä mikään ole sen jälkeen muuttunut. Paitsi tietysti parempaan suuntaan, vauraus on lisääntynyt, nälkä ja taudit lähteneet ja rikollisuus vähentynyt. Helsinkikin on aina ollut monikielinen kaupunki. Sen verran on toki tilanne muuttunut sitten 1870-luvun, että suomenkietä puhuvia on nykyään paljon enemmän ja ruotsinkieltä puhuvia vähemmän kuin silloin ennen. Muiden kielten puhujien osuus väestöstä on vähentynyt.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Muuttihan tänne itärajan takaa Koiviston aloitteen tuloksena 1990-luvusta lähtien inkeriäisiäkin yli 25 000, osa isän serkun kummin kaimoja.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Mitä kautta seuraava pakolaisvyöry tulee Suomeen, kun taitavat Tanskan ja Ruotsinkin rajat olla kiinni, samoin kuin Ranskan raja Italiaan? ”Balkanin reittiä” ei taida kannattaa myöskään yrittää.

Nyt taitaisi kannattaa kiinnittää huomio siihen, että Suomessa laittomasti oleskelevat saataisiin pois maasta, ja ne, jotka laillisesti oleskelevat, pääsisivät palaamaan koteihinsa sitten, kun turvapaikkaan ei enää ole tarvetta. Turvapaikkajärjestely on väliaikainen ratkaisu, ei siirtolaisuuden edellytys, johon on aivan muut kriteerit.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Suomen päättäjät eivät uskalla tehdä päätöksiä, onneksi naapurimaissa uskalletaan.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Suomessa ei ole siirtolaispolitiikkaa, sen on virheellisesti korvannut pakolaispolitiikka. Siirtolaisille Suomi ei ole millään tavoin houkutteleva maa.

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen Vastaus kommenttiin #6

Suomessa päättäjätkin sekoittavat käsitteet iloisesti keskenään. Puhutaan työperäisestä maahanmuutosta, vaikka maahan ei tule muita kuin hyvän sosiaaliturvan perässä muuttavia elintasopakolaisia. Toki osa voi sijoittua matalapalkkatöihin, mutta silloinkin heitä joudutaan subventoimaan erilaisilla tulonsiirroilla.

Tavoitteena vaikuttaa olevan muuttaa Suomi mahdollisimman pian samanlaiseksi monirotuiseksi ja -kulttuuriseksi maaksi kuin useimmat Länsi-Euroopan valtiot. Ja tämä tehdään hinnalla millä hyvänsä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #8

Suomi on monin tavoin sitoutunut ottamaan pakolaisia, eikä asia taida olla noin yksinkertainen.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #9

Eipä todellakaan. Suurin osa maahanmuutosta on työperäistä. Jos katsoo vaikka Helsinkiä, niin suurimmat vieraskieliset ryhmät ovat viroa, venäjää, somalia ja arabiaa puhuvat. Virolaiset ja venäläiset eivät ole tulleet tänne turvpaikkaa hakemaan. Jako työperäiseen ja humanitaariseen maahanmuuttoon on kuitenkin sikäli keinotekoinen, että pakolaisetkin työllistyvät, niin kuin hyvin tiedetään.

Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen Vastaus kommenttiin #15

Voisitko laittaa prosentteja pakolaisten työllistymisestä, jos ja kun niin hyvin tiedät....

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #16

Jos joskus poistuisit virtuaalimaailmasta, huomaisit minkä väriset ihmiset ajaa busseja ja siivoaa laivoja.

Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen Vastaus kommenttiin #18

Mika Lamminpää, minun mielestäni se ei ole edes oikein, että Suomessa näitä matalapalkkatöitä tekevät "ne toisen väriset", eikös se jo ole rasismia, vai mitä?

Totuus nyt vaan on se, että kantasuomalaisille eivät nämä matalat palkat riitä asumiseen ja elämiseen, eikä sosiaalituetkaan työpalkan lisäksi paljon auta suomalaista.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #21

Näkyy riittävän. Ei ne kaikki bussikuskit vielä ulkkareita ole.

Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen Vastaus kommenttiin #22

Liksaa lisää ja asumiskustannuksia alemmaksi, niin kyllä suomalaiset siivoaa ja pitää julkiset liikennevälineet liikkeellä, eikä muita tarvita.

Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen Vastaus kommenttiin #15

Laittomasti maahan tulleidenkin ja kielteisen päätöksen saaneiden palauttaminen olisi ainoa oikea tapa, mutta täällä kielteisen päätöksen saaneetkin voivat prosessinsa aikana hakea työpaikkaa, ja Suomen valtio hankkii heille asiakirjat työperäisen oleskeluluvan saamista varten.

Jospa tässä maassa nähtäisiin vaivaa kantaväestön työllistämisestä palkallisiin töihin läheskin samassa määrin, voitaisiin olettaa, että Suomen kansalla on tehtävistään perillä olevat kansanedustajat, sekä hallitus, mitä kiinnostaisi suomalaisen kansan hyvinvointi. Toisenlaisia sopimuksia vaan kansan tietämättä väsäävät, tai ainakin yrittävät väsätä. Ei ole oikein, mutta niin vaan löytyy oppositiostakin puolueita, joilla ei ole minkäänlaista kritiikkiä toimintaa kohtaan.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #17

Suomella on ihan sellaiset kansanedustajat kuin suomalaiset sinne äänestää. Pari kertaa valittettavan moni erehtyi äänestämään persuja, mutta eipä ne peruuttamatonta vahinkoa ehtineet saada aikaan. Mitä nyt itse ratkesivat kahtia pari vuotta vallankahvassa roikuttuaan.

Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen Vastaus kommenttiin #19

Katsotaan nyt seuraavien eduskuntavaalien jälkeen, onko enemmän Perussuomalaisia, vai Vihreitä kansanedustajia. Veikkaanpa että nimenomaan suomalaisten elämisen laadusta kiinnostuneet ovat voittaja-ainesta vaaleissa, eli Perussuomalaiset..

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #23

Perussuomalaisilla oli kaksi "jytkyä", mutta hallitusvastuu osoittautui populisteille jälleen kuoleman suudelmaksi. Niin kävi aikoinaan SMP:lle ja niin kävi myös sen raunioille perustetuille perussuomalaisille.

Aikamoista epätoivoa osoittaa jo tuo pikkupersujen homohössötys Kemissä:

https://www.ps-nuoret.fi/lappi/kannanotot/kannanot...

Seuraavaksi ne varmaan protestoi Rainbown Hyvinkään keikkaa vastaan. Kun niitten logossa on se sateenkaari

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

Vihreät ja vasemmisto tarvitsevat pakolaiskorttia päästäkseen (tilaisuuden tullen ja halutessaan) hallitukseen. Sen kortin humanistinen punavihreäkuvioitu takasivu ikään kuin kuuluu heille. Kortin toisella puolella on kuvattuna kapitalistikunkku, joka haluaa lisää työvoimaa, koska "kaikkien numeroiden on kasvettava, kuten aina". Kyseessä on siis ainoa yhteinen kortti näiden osapuolten kesken.

Siksi kyseistä korttia on vilauteltava äänestäjillekin, ja sanottava: "Katsokaas nyt, tässä on meidän pääsylippumme hallitukseen".

Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen

Suomessa pitäisi ajatella ja päättää itsenäisesti suhtautumisesta maahanmuuttoon kolmannesta maailmasta huomioiden oman kansan etu, eikä missään tapauksessa mennä mukaan GCM-sopimukseen, jos halutaan välttyä muuttopaineelta Afrikasta ja Lähi-idästä.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu
Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen

YK:n GCM-kompakti allekirjoitetaan joulukuussa Marokossa, eikä tätä ole riittävästi edes käsitelty, saati tiedotettu sisällöstä ja mitä siitä kompaktista haluttaisiin. Ei sitä unionissa päätetä, vaan jokainen maa allekirjoittaa erikseen.... siis mikäli ei irtisanoudu kokonaan.....

Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen

Tänään Arto Luukkanen on kirjoittanut aiheesta blogissaan otsikolla: GCM – maan myynti vai maanpetos?

Toimituksen poiminnat