Anne Lempinen Suomalaisten asialla

Sananvapaus voittaa aina....

 

Jokaisella kansalaisella on oikeus muodostaa mielipiteitä, sanoa ääneen mielipiteensä ja kyseenalaistaa niitä muka totuuksia, mitä kansalle syötetään  ainoina oikeina totuuksina, vai onko oikeutta sittenkään, jos oikeutta ei oteta. Onneksi ei sentään ketään torin laidalla hirtetä varoituksena ja esimerkkinä, miten käy, jos ei käyttäydy ja ajattele soveliaalla tavalla, vaan nyt ainoastaan mustamaalataan ja estetään esille tuomasta oikeita totuuksia. Moni kansalainen kuitenkin mielessään kyseenalaistaa nykyisen hallituspolitiikan oikeudellisuuden ja aiheellisesti epäilee vallassa olevien edesottamuksia. Lujille tosin tämä aika ottaa nyt vallassa olevillakin ja siksipä vaalien alla heidän mielestään toisin ajattelevien pitäisi olla mainitsematta eriäviä mielipiteitään, koska niissä piilee kansalaisten edun mukaisia totuuksia, joita vallassa olijat kavahtavat, koska totuus leviää ja ottaa jopa vallan. Kansalla on sentään valta äänestää.

Huolestuneisuutta ja pyrkimystä oikeanlaiseen politiikkaan ei voi pakolla, eikä vääristelyllä estää. Meillä kansalaisilla on todellakin syytä huoleen, kun nähty on, miten poliittista peliä on pelattu. Onhan sekin jo valtakunnallinen häpeä, että hallitukseen kuuluu puolue, mikä ei siihen asettuessaan ollut edes puolue, ja minkä kannatus vaikuttaa tälläkin hetkellä olevan lähes olematon. Oma etu meni hallituksen ”pelastajilla” kansan edun edelle, vaikkakaan ei jäänyt muuta toimintatapaa, kuin syli avoinna jo ennakkosuunnitelmaan osallistuneiden pelurien kengänkärkien nuoleminen ja takin kääntelyt tilanteen säilyttämiseksi, että ei hallituksen poliittinen linja muuttuisi. Sen välttivät, että maahanmuuttokriittinen linja ei päässyt tulemaan hallituksen sisäiseksi asiaksi, millä olisi voitu estää mm. sisäministeri Mykkäsen Marokon vikatikki reissukin allekirjoituksineen, tai ainakin saatu asia ensin eduskunnan käsittelyyn. Oli Sinisistä valtaansa puolustaville hallituspuolueille sekin hyöty, että saivat niin erityisen soveliaan työministerin, mistä ei ole haittaa työvoiman vaihdolle halpatyövoimaksi, mutta nyt on tehtävä suoritettu tiettyyn pisteeseen ja suomalaiset työttömät köyhdytetty entisestään.  Pian Siniset voivatkin kenenkään estämättä haihtua sinisenä savuna atmosfääriin, eikä tappio kiinnosta yhtään nykyisiä hallituksen valtapuolueita, kun hyöty on jo käytetty.

Useita kansalaisia huolestuttaa hallituspuolueiden tapa syrjäyttää oma kansa, oman kansan etu ja turvallisuus. Nyt on vallalla pakkomielle tehdä samat virheet, mitkä monessa muussa maassa on jo tehty monikulttuurisuuden saralla, minkä on väitetty olevan rikkautta. Yhtään ei tunnu hallitusta näennäistä pöyristelyä lukuun ottamatta, huolestuttavan viimeaikaiset lasten hyväksikäyttötapauksetkaan, vaikka ei vielä voida olla varmoja edes ongelman laajuudesta. Eipä tässä oikein voi ajatella niinkään, että tätä meininkiä suvaitsevaisten annettaisiin suvaita omien lastensa naittaminen/naitattaminen erilaisen kulttuurin omaavien tarpeisiin, koska lapset ovat sentään lapsia, ovat sitten kenen tahansa. Kyllä se on erittäin huolestuttavaa, kun erilaisen kulttuurin nuoria miehiä on vierailutettu päiväkodeissa ja jopa sijoitettu kouluihin. Onkohan se nyt niin ylivoimaisen vaikeaa nähdä kulttuurieroavaisuudet, vai onko usko siihen niin vahva, että kertasanomisella nämä omasta kulttuuristaan tänne tulleet haluaisivat ymmärtää, mitä täällä saa tehdä ja ennen kaikkea mitä ei. Siis puhutaan nyt vaan kulttuureista ja jätetään uskontojen historiat sikseen, että ei mainita yhtäkään pyhitettyä pedofilia.

Strasbourgissa olivat torilla esillä suomalaiset jouluperinteet, mutta vähemmän jouluisia perinteitä kunnioittava terroristi huusi lähistöllä allahu akbar, joten se vanhoista jouluperinteistä näinä monikulttuuristumisen aikoina. Kehitys menee eteenpäin, vai voitaisiinkohan sanoa, että taaksepäin.  Euroopan parlamentin täysistunto ei sentään suuremmin häiriintynyt ja taatusta turvallisuudesta johtuen, ei kyseinen terroriteko tainnut yleisesti mielipiteisiin vaikuttaa, vaan kyllä toivoisi, että Suomen mepeillä olisi laajemminkin käynyt mielessä, että sama todellisuus yleistyy Suomessakin ja onhan siitä jo esimakua, kun täällä isku tapahtui perjantaina 18. elokuuta 2017 Turussa.

Mielestäni Perussuomalaisten mielipiteistä ja linjasta pöyristyvät tekevät itsensä naurunalaisiksi, koska pöyristelijät oletettavasti tietävät itsekin olevansa osa sitä uhkakuvaa, mikä suomalaisten turvallisuuden uhkana nyt on. Silmien sulkeminen tosiasioiden edessä ei ole mikään sankariteko, vaan oman kansan vaaraan saattamista, eikä edes erehdyksessä, vaan tahallisesti.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen

Minkälaisen mielikuvan antaa itsestään blogisti, joka ei jätä lainkaan kommentointimahdollisuutta, vaikka on kansanedustaja ja Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja, Ulkoasiainvaliokunnan jäsen ja Espoon kaupunginvaltuutettu???

Ei sen koommin kuulu minulle, mutta blogeja lukiessani pistin merkille, kun kovin on asiaa olevinaan, vaan ei taida Simonilla riittää itseluottamusta siihen, että joutuisi lukemaan kommentteja, saati vastaamaan niihin.

Toimituksen poiminnat