Anne Lempinen Suomalaisten asialla

Kaikki blogit puheenaiheesta Työpaikkavaje

Kuusamon kiinteistökatastrofi kukistetaan kaivostoiminnalla

 

 

Vappua on perinteisesti vietetty opiskelijoiden ja työn juhlana. Se sopii vallan mainiosti meille Perussuomalaisille maan suurimpana eduskuntavaalikannatuksena mitattuna työväenpuolueena. Perussuomalainen puolue on tutkimustulostenkin mukaan kansallishenkinen työväenpuolue, kuitenkin ilman sosialismia.

Siniset aisankannattajat

Sinisten ja hallituksen liitto oli jo ennalta sovittu siltä varalta, että jos jäsenistön tahto Perussuomalaisten kokouksessa tapahtuu, ettei Soinin henki  kuolisi, eikä maan hallitus muuttuisi kansan tahdon mukaiseksi, eikä ainakaan kaatuisi. Niinpä syntyi liitto, jonka hedelmät ovat niin haitalliset, etteivät taida Sinisetkään enää kehdata oikein omaksi tuotoksekseen tunnustaa.

Käännetään Kuusamo kasvu-uralle

 

Tilastot kertovat karua kieltä Kuusamon taantumiskehityksestä, mikä on ollut sitä jyrkempää, mitä syvempi on yhden puolueen yksinvalta paikkakunnalla ollut. 20 vuodessa on virheellisellä keskustapuolueen johtamalla kunnallispolitiikalla menetetty -3.000 asukasta väestöpohjastamme. Sama tahti jatkuu, mikäli jotakin muutosta ei saada aikaiseksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä